Translate
Populära inlägg
-
Hittade ett recept på nätet på hur man gör sin egen kokosmjölk och kokosmjöl! kokosmjölken tänkte jag ha i kaffet istället för grädde, dra...
-
Vi har skrivit lite om att vi ska ligga under hårdträning ett tag, och detta är så här är vår målbild. tror ni att vi kan klara det? Ja...
-
Hello hello hello! I'm kinda bored so I figured I'd start blogging again. As you can see I changed from writing in swedish to engli...
-
Här är jag! Vet att jag har en lång väg att gå på min viktresa men jag ska klara det. Som ni ser så är magen mitt största problemområde, får...
-
Snygg tjej påväg till jobb, hell yeah! Oh she's SO working it. Kaching! Wadööp Rockar smutset på spegeln ...
-
Första inlägget! Woop ! Vi har startat denna soon to be underbara blogg för att dela med oss om våra löjligt intressanta liv, och när jag ...
-
Efter en hård dag på jobbet så behövde Nicole pusta ut. Hon valde såklart den minsta lådan att placera hennes välformade rumpa på, tror ni d...
-
Efter att ha gått 20 minuter till gymmet, så visade det sig att dom hade stängt. Yeeyy, Så det blev en 1.15 timmas promenad =) - ...
-
Heheheeeeej. Gissa vem som lyckades tappa sitt bankkort under dagens powerwalk? Jo madame Towe a.k.a Helsingborgs största nöt. - T ...
söndag 10 november 2013
LCHF - Bröd
Sunday moorning.. Sun is shiiniing...
Tänkte att jag skulle blogga lite medan jag väntar på att sömntutan Nicole ska vakna. Så jäkla seg alltså.
Men iaf, dagens planer! Frukost (of course) sen vidare till gymmet där vi ska köra 20-30 min crosstrainer, och efter det Netto.
Usch Netto, jag vet. Men det är så jävla billigt och passar oss fattiga jävlar väldigt bra.
Tänkte testa att göra ett LCHF bröd för första gången senare ikväll, Här är receptet:
Ingredienser:
1 msk fiberhusk
2 dl skalade sesamfrön
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
3 ägg
Gör så här Blanda alla torra ingredienser plus ost. Tillsätt äggen och rör ihop till en jämn massa. Häll massan på en bakpappersklädd plåt. Bred ut massan tunt (min kaka blev 38x24 cm) med en slickepott eller använd en bit plastfolie och brödkavel. Grädda i 225 grader i 8 min. Låt svalna och skär i lämpliga bitar. Torka i ugn på 75 grader om du vill ha hårt bröd.
Alltså dreggel.
- T
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar